Заснув, а вудки залишив на березі: зборівчанина обікрали на риболовлі

Зловив не рибу, а злодія. Чоловік приїхав порибалити на став, поблизу Зборова. Вночі рибалка вирішив трохи поспати, а вудки залишив на березі. Прокинувшись від шуму автівки, помітив, що вудки зникли – злодій викрав їх та втік на авто.
Вранці чоловік звернувся у поліцію. Збитки від крадіжки він оцінив у півтори тисячі гривень. Злодієм виявився 24-річний місцевий житель. Вудилища працівники поліції виявили на господарстві чоловіка.
За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Зборівчанину доведеться відповісти за необдуманий протиправний вчинок.

 

Попередня стаття

Зі спасівських букетів – цілющий чай: тернополяни освятили солодкий урожай (Відео)

Наступна стаття

Оформити призначення пенсії тернополяни можуть, не виходячи з дому

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.