На “Східному”, поблизу гаражів, спецпідрозділом “Корд” затримано групу підозрюваних

У Тернополі злочинне угрупування, що збувало наркотики на території області, викрили працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП.

Сьогодні поліцейські спецпідрозділу “Корд” затримали групу підозрюваних осіб. Це сталось недалеко від гаражного кооперативу “Східний”, що по вул. Л. Українки, 4, близько 14 години.

У той момент, коли авто Volksvagen Passat (з тернопільськими номерами) виїжджало від гаражу, йому різко перекрила рух “газелька”, звідки вибігли “кордівці”. Вони зупинили авто, довго стояли, а потім взяли підозрюваних в кайданки і відправились в гараж. Швидше за все, орендований. Там кілька годин відбувався обшук. Чоловіки, яких затримали, неукраїнської національності, а швидше азіатської. Що шукали, невідомо, можливо, зброю, або наркотики, – розповів очевидець спецоперації.

Як розповіла жінка, що працює неподалік, затримання відбувалось тихо, галасу чи пострілів не було.

Як повідомляють у прес-службі ГУНП в Тернопільській області, члени злочинної групи збували наркотичні засоби на Тернопільщині. Поліцейськими проведено декілька обшуків, за фактом злочину відкрито кримінальне провадження. Тривають необхідні слідчі дії.

 

 

Попередня стаття

У пожежі в Бучацькому районі травмувався підліток

Наступна стаття

«В Іспанії дешевше, ніж в Тернополі», – тернополяни про витрачені кошти на відпустку (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.