«Хліб, сила, воля», – тернополяни про значення кольорів прапора України (Відео)

День державного прапора України відзначається 23 серпня. Не зважаючи на те, що це свято почали святкувати лише з 2004 року, перше офіційне визнання синьо-жовтого прапора, як символу українського народу сталося 22 березня 1918 року. Саме тоді Центральна Рада ухвалила Закон, затвердивши поєднання жовтого та синього кольорів як стяга Української Народної Республіки. Державний прапор України — сучасний прапор України, стяг двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів.

Синьо-жовтий чи жовто-блакитний Державний прапор України – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

У Тернополі на вул. Микулинецькій масштабна пожежа: горить сміття (Фото)

Наступна стаття

«Песимісти сидять на роботі», – тернополяни про оптимізм (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.