Парашутисти з 12 країн світу з’єдналися у тризуб в небі над Україною (Відео)

У День Державного прапора України, 23 серпня, на аеродромі “Коротич” Харківського аероклубу скайдайвери з 12 країн світу стали учасниками фігури “тризуб”. Про це повідомляє харківський аероклуб ім. В. С. Гризодубової ТСО України, передає Еспресо.

Іноземні гості спільно з українськими парашутистами у вільному падінні зібрали фігуру “тризуб. Зазначається, що стрибки були з двох бортів Ан-28. У фігурі взяли участь, окрім українців, представники Австралії, Німеччини, Румунії, Швеції, Польщі, Франції, Словаччини та інших країн.

Попередня стаття

На сході України загинув 20-річний військовий з Тернопільщини

Наступна стаття

Вночі на об’їзній Тернополя поліціанти ганялися за п’яним правопорушником (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.