Вночі на об’їзній Тернополя поліціанти ганялися за п’яним правопорушником (Відео)

Переслідування зі стріляниною влаштували тернопільські поліціанти сьогодні вночі. На вул. Об’їзній інспектори помітили порушника ПДР і спробували зупинити. Проте керманич почав втікати. Затримали втікача на вул. Будного, 28. Намагаючись втікти від патрульних, нетверезий водій скоїв кілька ДТП, – повідомляє у соцмережі Oleksandr Ryha та додає фото і відео події.

“Переслідування зі стріляниною. На вул. Об’їзній, в районі вул. Будного, 28 поліція затримала п’яного водія, що здійснив ряд ДТП намагаючись втікти від патрульних.”, – йдеться у повідомленні.

Опубліковано Oleksandr Ryha Неділя, 25 серпня 2019 р.

Опубліковано Oleksandr Ryha Неділя, 25 серпня 2019 р.

 

Попередня стаття

Парашутисти з 12 країн світу з’єдналися у тризуб в небі над Україною (Відео)

Наступна стаття

У Чорткові вандали “по-своєму” відзначили День Незалежності (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.