Позмагатися за кубок з універсального бою до Тернополя з’їхалися команди з всієї України

У тернопільському парку ім. Т.Шевченка розпочався Кубок України з універсального бою серед чоловіків та жінок. Захід триватиме до 27 серпня. Участь у змаганнях візьмуть команди з 11 областей, серед яких Київська, Вінницька, Волинська, Житомирська, Харківська та Черкаська. 

Універсальний бій – це один видів єдиноборств, який найдинамічніше розвивається та спрямований на патріотичне виховання молоді. Зазвичай програма змагань складається з двох частин. Перша – це подолання смуги перешкод, куди входять метання ножа та стрільба з пневматичної зброї. Друга частина – безпосередньо бій на рингу з елементами боротьби та ударної техніки.

До слова, збірна Україна з «Універсального бою» впродовж 2011-2017 років здобула на змаганнях Європи та світу 815 медалей, – повідомили у Тернопільській міській раді.

Попередня стаття

Якщо дитини не було в школі менше 10 днів – достатньо письмового пояснення батьків (Зразок заяви)

Наступна стаття

На Симоненка, 6 у Тернополі мешканці відзначили «Свято двору» (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.