На Симоненка, 6 у Тернополі мешканці відзначили «Свято двору» (Фото)

25 серпня за адресою вул. Симоненка,6 у Тернополі відбулося «Свято двору». Ініціатива проведення заходу належить мешканцям багатоповерхівки. Для дітей тернополяни організували різні атракції – від спортивних ігор, конкурсів, роботи аніматорів до солодких частувань.

Проведення свята схвалили у Тернопільській міській разді. Гучна музика, яку було чуто на весь масив, лунала до 22:00. Опісля захід добіг до завершенні і гості та організатори свята розійшлися по домівках, аби наступного року знову зустрітися на цьому ж місці.

«Такі заходи – це чудовий приклад, як мешканці, маючи спільну мету, об’єднуються. І саме така співпраця між жителями є основою сильної громади», – повідомляє прес-служба міськради.

Попередня стаття

Позмагатися за кубок з універсального бою до Тернополя з’їхалися команди з всієї України

Наступна стаття

У Тернополі поліцейський вибив з рук чоловіка телефон і обізвав заявника “накуреним” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.