У Чорткові вандали “по-своєму” відзначили День Незалежності (Фото)

24 серпня українці відзначали 28-му річницю Дня незалежності України. Хода гідності – у столиці, та безліч святкових заходів у кожному куточку держави. У Чорткові ж невідомі відзначили це державне свято “по-своєму”. Вандали понищили клумби, розташовані вздовж вулиці, поламали гілля молодих дерев, повиривали та покидали на дорогу бруківку. Про випадок у мережі Фейсбук повідомив “Вечірній Чортків”.

За цим фактом у поліції розпочали розслідкування.

“Відсвяткували День Незалежності! Що, чи хто, керує людьми? І чи можна назвати їх людьми. У суботу вночі невідомі поглузували з усіх і з себе в тому числі. Не словом, а ділом! Невже погані вчинки робити краще? Можливо в когось є інформація хто це скоїв, прошу звернутись в селищну раду. Поліція веде розслідування!”, – йдеться у повідомленні. 

Попередня стаття

Вночі на об’їзній Тернополя поліціанти ганялися за п’яним правопорушником (Відео)

Наступна стаття

Вночі біля “Зеленої церкви” у Тернополі спалахнула пожежа (Відео/Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.