Рятувальники знайшли тіло 10-річного хлопчика, який втопився у Дністрі

Тіло 10-річного жителя села Космирин Бучачцького району, який втопився 26 серпня у Дністрі, сьогодні знайшли.

Як повідомляють в поліції, хлопець зник 26 серпня. Він разом із другом пасли корови, а згодом вирішили покупатися у річці Дністер. Для безпеки вони змайстрували саморобний жилет з пластикових пляшок. Проте, такі засоби не змогли врятувати дитину — саморобний жилет розв’язався і хлопчик пішов на дно. Як розповідав товариш загиблого, він намагався доплисти до берега, але йому це не вдалося.

Для пошуку тіла залучили водолазів, а також на допомогу прийшли 30 осіб місцевого населення та 20 працівників національної поліції. Пошуки тривали два дні. Після чого тіло хлопця виявили на мілководді біля села Сновидів.

Нагадаємо, нещастя трапилося 26 серпня близько 18 години у селі Космирин Бучацького району. За попередніми даними, хлопець разом із товаришем пасли корови та вирішили покупатися у річці Дністер.
Попередня стаття

У Тернополі відкрили оновлений сквер Чорновола (Фото)

Наступна стаття

Водії-хабарники: на Тернопільщині порушники ПДР намагалися підкупити поліціантів (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.