У Тернополі відкрили оновлений сквер Чорновола (Фото)

28 серпня у Тернополі після реконструкції відкрили сквер Чорновола. У сквері оновили пішохідну та проїзні ділянки, вуличне освітлення та лавочки для відпочинку, висадили нові червонолисті клени.

Після реконструкції ділянка від вокзалу до Театрального майдану стала відкритим вуличним простором. З обох сторін висадили 60 червонолистих клени. Також змінено схему дорожнього руху і вулиця стала проїзною, тобто з вулиці Чорновола можна повернути на бульвар Шевченка.

До слова, на етапі ремонту залишилася лише реконструкція фонтану, яку планують завершити у вересні. Також у сквері буде облаштована модульна громадська вбиральня, – повідомили у міській раді Тернополя.

 

Попередня стаття

У Тернополі “роги” тролейбуса впали на автомобіль (Фото)

Наступна стаття

Рятувальники знайшли тіло 10-річного хлопчика, який втопився у Дністрі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.