На Лановеччині попрощалися із загиблим на сході військовим Віталієм Собко (Фото)

Лановеччина нині провела в останню дорогу ще одного Героя. 25 серпня на бойовій позиції загинув воїн Збройних Сил України матрос Віталій Собко. Сьогодні відбувся похорон… Сотні сердець, переповнених болем, зійбрались в одному місці, – повідомляє Лановецька облдержадміністрація.

“У безкінечній процесії йшли малі й старі і навіть немічні, і навіть із паличкою чи костилем. Сльози ховали мужні воїни…  Віталій був ще зовсім молодим – лише двадцять років…Таким він залишиться в нашій пам’яті.. Священики відправили панахиду, поблагословили в останній путь. Військовий оркестр 44 артбригади виконав Гімн. Домовина із тілом матроса опустилась у рідну землю навіки.. В цей час люди опустились на коліна, а у небо злетіли слова Слава! Слава! Слава!.. У небо злетіла душа ще одного нашого з вами захисника. Слава Герою! Слава Україні!”

Нагадаємо, 25 серпня  під час виконання обов’язків військової служби у зоні ООС загинув військовослужбовець 35 бригади Морської піхоти Збройних Сил України Віталій Собко. Про смерть 20-річного військового повідомила прес-служба Лановецького районного військового комісаріату.

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює співчуття рідним і близьким Віталія. Вічна пам’ять і слава Герою!

Попередня стаття

За пенсійним горизонтом. На Тернопільщині літні люди беруться до танцю (Відео)

Наступна стаття

Сотня дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відвідали «Свято школяра»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.