Сотня дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відвідали «Свято школяра»

Напередодні 1 вересня у Тернополі традиційно відбувається «Свято школяра» – захід спеціально організований для дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цього року взяли участь 100 дітей. Усі вони отримали канцелярське приладдя, яке їм знадобиться під час навчання.

«Щороку ми намагаємося організувати свято для тих дітей, чиї сім’ї опинилися у складних життєвих обставинах, подарувати їм позитивні враження та емоцій. Адже під час заходу вони беруть участь у майстер-класах, переглядах фільмів та іграх», – розповідає міський голова Сергій Надал.

Попередня стаття

На Лановеччині попрощалися із загиблим на сході військовим Віталієм Собко (Фото)

Наступна стаття

В Україну з Росії повертаються Олег Сенцов та інші політв’язні (Оновлено)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.