Реконструкція футбольного поля у парку “Топільче” обійшлася Тернополю майже у три мільйони гривень

Днями у Тернополі завершили капітальний ремонт футбольного поля з натуральним газоном, що у гідропарку «Топільче» поруч з картинговою трасою. Реконструкція об’єкту обійшлася місцевому бюджету у майже три мільйони гривень. 

Як повідомляють у Тернопільській міській раді, під час ремонту повністю оновили основу футбольного поля, влаштували новий трав’яний газон, систему автоматичного поливу води, що забезпечуватиме повне і рівномірне зрошування всієї ділянки поля. Також встановили штучне покриття навколо ігрового поля та оновили глядацькі трибуни.

Зараз на стадіоні укріплюється коренева система газонної трави, в подальшому буде нанесена розмітка та встановлені нові ворота. Заплановано, що уже навесні 2020 року на стадіоні відбудуться матчі другого кола Чемпіонату України серед команд дитячо-юнацьких спортивних закладів. Також оновлене футбольне поле розміром 105х75м буде використовуватися для організації навчально-тренувального процесу КЗ “ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту”, не виключається можливість проведення тут різноманітних змагань, навчально-тренувальних зборів та матчів інших футбольних клубів.

Зі слів керівництва комунального закладу,  до цього часу у ДЮСШ не було належного стадіону для забезпечення тренувальним процесом, а тепер це футбольне поле стане їхнім основним ігровим полем, де спортсмени зможуть тренуватися та приймати матчі.

Нагадаємо, у КЗ Тернопільської міської ради «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту» футболом займаються понад 600 дітей, серед яких чотири команди гравців приймають участь у вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Попередня стаття

На Тернопільщині планують закрити виправну колонію

Наступна стаття

У Тернополі подорожчає вода (Нові тарифи)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.