Тернополянка Марія Полянська стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу (Фото)

У канадському місті Реджайна 27 серпня відбувся чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. У складі збірної команди України виступала вихованка «Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту» Марія Полянська, яка у ваговій категорії до 47 кг стала чемпіонкою світу серед дівчат з результатом 362,5 кг у сумі триборства та виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Спортсменка здобула малу золоту нагороду у присіданні –145 кг (це – рекорд України серед дівчат), срібло у жимі – 70 кг, та, завоювавши ще одне «мале золото», встановила рекорд Європи у тязі в своїй віковій групі – 147,5 кг!

Тренується Марія Полянська під керівництвом тренера-викладача школи у Тернополі Ігоря Лисого.

Попередня стаття

У Тернополі подорожчає вода (Нові тарифи)

Наступна стаття

У Тернополі за звання найсильнішого змагаються понад сто рятувальників (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.