У Росії житель Тернопільщини впав у кислоту: у чоловіка 70% опіків тіла, стан критичний (Фото +18)

У Росії трапилося нещастя з жителем Тернопільщини. Працюючи на підприємстві, чоловік впав у резервуар з кислотою. Зараз він перебуває у критичному стані, розпочався сепсис. Аби врятувати Олега Войтовича з Бучаччини, його потрібно терміново доставити з Росії у львівську лікарню на лікування. Про нещасний випадок у мережі Фейсбук повідомила  Oleksandra Vasylchenko.

“Звертаюся до всіх небайдужих. З дуже хорошою людиною сталася біда. Це Войтович Олег з с. Возилів, Бучацький р-н, Тернопільська області. Досить довгий час він працював в Росії в м. Талдомськ, Московська обл. Працював із токсичними відходами на підприємстві, де відчищали кораблі від нафти. Через порушення санітарних норм і техніки безпеки працівників гарячий колодязь з соляною кислотою, в якому здійснювалась чистка, був відкритий. Олег під час роботи посовгнувся і впав в цю кислоту. Це сталося 27.08.19 .

Він отримав 70% хімічних опіків по тілу. В місцевій лікарні м. Талдомськ йому не надали належної допомоги. Тільки загальне лікування, без спеціального. На даний момент він при свідомості, але вже почався сепсис І стадії. Температура 39,0 і вище. Ситуація критична. В Росії його лікувати ніхто не збирається. Єдиний шанс врятував Олега це доставити у Львів у міжлікарняне відділення при 8й лікарні «Центр термічної травми і пластичної хірургії» до професора  Савчина Василя Степановича. 

Бригада лікарів на швидкій виїхала сьогодні вночі о 00:30. Вони швидкою його забиратимуть в Україну. Це єдиний варіант зараз врятувати його життя.  На даний момент початкова вартість самого тільки траспортування становить більше 60 000 грн. Далі скільки обійдеться лікування буде відомо вже коли він буде у Львові..

Прошу всіх небайдужих допомогти фінансово. Ситуація термінова і дуже критична. Будь-яка сума 30-50-100 грн зараз є необхідною, бо родину чекає ще дуже довгий курс лікування і реабілітації. Для когось це зайва кава чи пачка сигарет. Для іншого ж шанс жити.”

За інформацією жінки, українську швидку не пропускають на кордоні. Сестрі Олега Оксані вдалося домовитись аби його місцева рос.швидка довезла до кордону. сьогодні о 18:00 вони виїжджають з Талдомська. На кордоні Олега мають перемістити в нашу швидку. За це додатково потрібно заплатити ще 115 000 рублів.

Войтович Оксана Борисівна 
0971624758

Карта ПриватБанку 
4149 4991 1610 3498

Попередня стаття

У Чорткові заборонили пересувні цирки з тваринами

Наступна стаття

Смертельна ДТП на Тернопільщині: серед постраждалих 4-річний хлопчик

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.