У батька депутатки Тернопільської міськради викрали дороговартісний автомобіль (Фото)

Правоохоронці Тернопільщини розшукують автомобіль марки «Toyota RAV4 Hybrid» сірого кольору з номерними знаками ВО 3331 АН. Транспорт був припаркований на вулиці Липова, 2 та зник сьогодні вночі. Відсутність іномарки власник помітив близько 5.30 год. і одразу зателефонував до поліції. На місце події оперативно виїхали поліцейські. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, опитали потерпілих, можливих свідків та вилучили відео з камер відеоспостереження.  

За попередньою інформацією, автомобіль належить батьку депутатки міськради Наталії Паньків. У мережі Фейсбук жінка просить тернополян допомогти у розшуку.

“Прошу максимальний репост!  Сьогодні вночі по вулиці Липова 2, викрали автомобіль Toyota rav4 hybrid!!! ВДЯЧНА!!!” – таке повідомлення з’явилось вранці 10 вересня на власній сторінці депутатки міськради Наталії Паньків. У коментарях жінка пише, що автівка її батька.Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Співробітники поліції вживають заходів щодо розкриття злочину. На розшук автомобіля орієнтовано усі наряди поліцейських. Правоохоронці також звертаються до громадян, якщо у вас є будь-яка інформація, яка допоможе  у розшуку авто, або осіб, причетних до його викрадення, телефонуйте на лінію 102. Анонімність гарантується.
Попередня стаття

У Тернополі затримали чоловіка, який обікрав меблевий магазин

Наступна стаття

Тернопільська міська територіальна громада стала учасником проекту “Школа локальної демократії 2.0.”

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.