У Тернополі затримали чоловіка, який обікрав меблевий магазин

Чергове кримінальне провадження розпочали слідчі Тернопільського відділу поліції. Підозрюваний – 33-річний мешканець обласного центру. Чоловік обкрадає магазини.
Тернополянин зароблає на прожиття крадіжками вже давно, за що і відбував покарання. Однак красти не полишив. З торгових закладів чоловік в минулому вже виносив дрібну побутову техніку, промислові товари та телефон продавця. У суді вже слухається справа про крадіжку, однак злодій, аби заробити на алкоголь вкотре пішов шукати речі, які погано лежать в крамниці. Крадій зумів винести з меблевого магазину недешеву консоль вартістю понад 8 тисяч гривень. ЇЇ злодій продав за безцінь на ринку.
Камери відеоспостереження зафіксували крадіжку, тож поліцейські встановили його особу. Чоловік розжився на черговий кримінал. Подальшу його долю вирішуватиме суд.
Попередня стаття

До кінця тижня на Тернопільщині прогнозують похолодання

Наступна стаття

У батька депутатки Тернопільської міськради викрали дороговартісний автомобіль (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.