У Тернополі розшукують водія, який спричинив ДТП і втік (Відео)

У Тернополі на перехресті вулиці Шухевича і проспект Степана Бандери трапилася дорожньо-транспортна пригода. Винуватець аварії втік, – повідомляє у мережі Фейсбук Aila Tan та просить допомогти розшукати втікача.  Момент ДТП та автомобіль винуватця зафіксував відеореєстратор, розташований у салоні автівки потерпілого.

“Шукаю свідків дтп, тих хто може знати хто був за кермом даного авто і місцезнаходження цього БМВ в даний момент. Дякую!

Тернопіль, перехрестя вул. Шухевича і Бандери, 16:00. Автомобіль БМВ Х1, номерний знак ВО 0413 ВМ, зареєстрований на жінку пенсійного віку.”, – йдеться у дописі.

 

Попередня стаття

Майже 40 населених пунктів Тернопільщини будуть без світла

Наступна стаття

Тернополянка просить повернути колишній маршрут тролейбуса № 1

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.