У Тернополі почали діяти нові тарифи на воду

Про це повідомляють у КП «Тернопільводоканал».

21 вересня  у газеті «Урядовий кур’єр» опубліковано Постанову стосовно коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Відповідно, вже наступного дня – з  22 вересня – вартість водопостачання становить 8,652 грн./куб.м з ПДВ, а водовідведення – 11,352 грн./куб.м з ПДВ.

Споживачі, що користуються обома послугами, відповідно сплачуватимуть 20 грн за кубометр.

У відділі розрахунків населення КП «Тернопільводоканал» переконують: нарахування до 22 вересня здійснюватимуть за попередніми тарифами й рекомендують споживачам найближчим часом подати показники лічильників й розрахуватися, згідно з ними.

Попередня стаття

Маленькі тернополяни можуть долучитися кліматичного маршу

Наступна стаття

Допоможіть 18-річній чортківʼянці вилікувати рак: потрібно зібрати 200 тис. доларів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.