Маленькі тернополяни можуть долучитися кліматичного маршу

Клімат планети змінюється і причиною цих змін є людство. Цього вересня у всьому світі, у тому числі й Україні, проходить хвиля молодіжних кліматичних маршів #GlobalClimateStrike.

Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді спільно з ГО «Світ освіт» запрошує школярів області долучитися до кліматичного маршу не виходячи зі школи.

Для цього потрібно до 27 вересня включно зробити фото з плакатом «Підтримую марш за клімат» та обґрунтувати, чому підтримуєте марш, опублікувати фото в соцмережах або на сайті закладу освіти з хештегами #climatestrike #unitedforclimate #маршзаклімат

Для участі в акції необхідно заповнити анкету за активним посиланням для отримання подарунка від ГО «Світ освіт» – https://forms.gle/1HCMZ1gaxQ31BNT18

Також, закладам освіти рекомендують провести тематичні уроки, бесіди, зустрічі на тему зміни клімату.

Інформацію про проведену роботу з підтверджуючими фотоматеріалами надсилати на електронну адресу ecocentr_ter@ukr.net

Попередня стаття

Забрав готівку і три банки фарби, – у Тернополі молодик обікрав пенсіонерку

Наступна стаття

У Тернополі почали діяти нові тарифи на воду

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.