Забрав готівку і три банки фарби, – у Тернополі молодик обікрав пенсіонерку

Готівку в розмірі 3000 гривень та три банки фарби викрала невідома особа. З таким повідомлення до працівників Тернопільського відділу поліції звернулася 72-річна місцева мешканка.
Жертвою крадія потерпіла стала на своєму робочому місці. Пенсіонерка відволіклася на декілька хвилин, саме стільки потребував невідомий. Він витяг з гаманця готівку й при виході захопив з собою фарбу, яка знаходилася без нагляду.
Поліцейські оперативно розшукали зловмисника . Молодик 1992 року народження у скоєному зізнався. Він не вперше попадає в поле зору правоохоронців, адже в минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Відомості про подію внесено в ЄРДР відповідно до частини 3 статті 185 ККУ. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

Попередня стаття

Тернополяни зможуть безкоштовно перевірити стан свого здоров’я

Наступна стаття

Маленькі тернополяни можуть долучитися кліматичного маршу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.