Книжкові смаколики та творчі марципани, – тернополян запрошують на бібліотечний кейтерінг

Тернопільська обласна бібліотека для дітей запрошує на «Бібліотечний кейтерінг», який відбудеться у рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

26 вересня о 12.00 Тернопільська обласна бібліотека для дітей зарепрезентує себе у Тернопільській обласній раді (хол шостого поверху адмінбудинку). У програмі «Бібліотечного кейтерінгу»: книжкові смаколики, ігрові терифелики, творчі марципани.

Чим живе  сучасна книгозбірня? Які її завдання, пріоритети та можливості? За що її люблять читачі? На ці та інші питання можна буде отримати  під час зустрічі із бібліотекарями, які переконані, що такі спілкування допомагають їм стати ще більш професійними та креативними.

Попередня стаття

У Чорткові перепоховують рештки воїнів УГА, виявлених під час будівництва меморіалу

Наступна стаття

На Тернопільщині «накрили» нелегальний кар’єр

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.