У парку «Топільче» хочуть облаштувати японський сад (фото)

Ландшафтну локацію в класичному стилі японських садів на території гідропарку «Топільче» пропонує створити Павло Савечко.

Свій проект він подав на конкурс «Громадський бюджет 2020».

У рамках проекту на території гідропарку «Топільче» (біля водяного млинка)  передбачається створення ландшафтної локації із відновлювальними джерелами енергії для освітлення різних паркових елементів.

Згідно з проектом, тут пропонують встановити ворота торії, місячну браму, двоярусні пагоди, японські місточки, камінні ліхтарі та декоративні фігури.

У японському парку хочуть висадити морозостійкі рослини – сакуру, японський клен, сосну нівакі, мох, папороть. Освітлять водні об’єкти, лавочок для відпочинку, пішохідні доріжки.

У кінцевому результаті планується облаштування кількох окремих фотозон та створення геолокації для соцмереж.

Загальна вартість проекту 1450000 грн.

Попередня стаття

Позбавили волі та конфіскували майно – у Тернополі засудили банду грабіжників

Наступна стаття

Тернополянам покажуть перформанс за поемою Шевченка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.