Тернополянин намагався за 700 доларів відкупитися від патрульних

Днями на спецлінію 102 зателефонувала жінка і повідомила, що до помешкання її сусіда проникли невідомі.  Про це їй розповів сам чоловік.

Один з екіпажів відразу ж виїхав за вулицею Лучаківського.

Як повідомляють у патрульній поліції, прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили 21-річного хлопця, який повідомив, що декілька невідомих йому осіб проникли в його ж квартиру.

Інспектори, зайшовши в помешкання, не виявили нікого стороннього, хоч обстановка була порушена та речі розкидані. Надалі, громадянин пояснював патрульним, що у його квартирі хтось таки є. Спілкуючись з хлопцем, поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: розширені зіниці, які не реагують на світло, поведінка, що не відповідає обстановці, виражене тремтіння пальців рук, та запропонували йому пройти огляд на визначення стану наркотичного сп’яніння у найближчому медичному закладі.

Та хлопець захотів розв’язати питання по-своєму та запропонував інспекторам неправомірну вигоду у розмірі 700 доларів США з метою уникнення відповідальності. Пояснення патрульних, що за пропозицію неправомірної вигоди тернополянина чекатиме ще й кримінальна відповідальність його не зупинила.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, а також склали постанову за ст. 183 КУпАП (Неправдивий виклик спеціальних служб).

Попередня стаття

«Пішла на…»: водій маршрутки в Тернополі обізвав та вдарив пасажирку (Відео)

Наступна стаття

Шахраї зняли з кредитки жительки Тернопільщини 21 тисячу гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.