У Тернополі запрацював оновлений фонтан «Кульбаба» (Відео)

У Тернополі встановили новий фонтан «Кульбаба. Відео тестування фонтану опублікував директор Туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук. «Тестування оновленого фонтану на Чорновола. 4 жовтня 2019. Мені подобається!» – написав він у соцмережі «Фейсбук».

Замість басейну в сквері по вулиці Чорновола – пішохідний водограй з механічним очищенням води та сучасним освітленням. Повністю оновлене й покриття території навколо фонтану.

Думки тернополян з приводу змін різні. Дехто вважає, що старі фонтани – це частина історії, «руйнувати» яку не потрібно. Іншим подобається сучасний вигляд «Кульбаби».
Нагадаємо, місто виділило 800 тисяч гривень на відбудову водної споруди. Як повідомляли раніше у прес-службі міської ради, фонтан не підлягав реставрації, тому його вирішили замінити новим.

Тестування оновленого фонтану на Чорновола. 4 жовтня 2019 Мені подобається!#тернопіль #фонтан

Опубліковано Тарасом Ковальчуком Пʼятниця, 4 жовтня 2019 р.

Попередня стаття

Гаївський над залізницею, одеський на воді. Скільки часу і грошей треба для відновлення українських мостів (Відео)

Наступна стаття

У Чорткові вантажівка в’їхала у будинок (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.