Шість гривень у маршрутці та безкоштовно в тролейбусі: скільки тернопільські школярі платитимуть за проїзд під час канікул?

Впродовж всього навчального року включно із канікулами та вихідними днями тернопільські школярі та студенти можуть їздити безкоштовно з допомогою електронного квитка у комунальному громадському транспорті та у автобусі «1а». Це стосується і періоду канікул, які розпочалися сьогодні, 7 жовтня.

Для безкоштовного проїзду їм необхідно пред’явити електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» категорії «Учнівська» чи «Студентська». Без наявності електронного квитка учні та студенти не зможуть скористатися можливістю безкоштовного проїзду у електротранспорті.

Кількість безкоштовних поїздок впродовж дня – необмежена. Проте встановлений тайм-аут (30 хвилин) при пересуванні в одному і тому ж транспортному засобі.

Натомість проїзд у маршрутках на час канікул для школярів становитиме 6 гривень, тоді як у навчальний період при наявності електронного квитка школярі сплачують за проїзд 3 гривні. Якщо електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» відсутній, то при готівковому розрахунку школяр оплачує повну суму проїзду – 6 гривень у тролейбусі та 7 гривень у маршрутці.

Попередня стаття

У Бережанах молоді науковці запускатимуть ракети, вулкани та дрони

Наступна стаття

Село на Тернопільщині отримає 300 тис. грн на розвиток туризму (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.