У ресторані «Аляска», де масово отруїлись люди, було інфіковано сім страв

Про це повідомили у Тернопільському обласному лабораторному центрі.

Для встановлення ймовірного фактору передачі інфекції фахівці відібрали для лабораторного дослідження 20 взірців харчових продуктів (кулінарні страви, кондитерські вироби та сировину).

Станом на 07.10.2019р. за результатами мікробіологічних досліджень харчових продуктів (залишків святкових страв) виділено сальмонелу у 7- взірцях.

Нагадуємо, Про те, що після відвідування ресторану «Аляска» кілька людей потрапили в лікарню, поліцію повідомила тернополянки. Усі постраждалі були учасниками святкування, а саме – хрестин.

У людей були подібні симптоми – висока температура, головний біль, нудота.

Станом на 3 жовтня кількість постраждалих становить 11 осіб. Усі хворі перебувають на стаціонарному лікуванні.

Попередня стаття

Водія, який у Козлові на смерть збив двох хлопців, взяли під варту

Наступна стаття

«Спорт в кайф»: тернопільські школярі розважались з шоуменом Олександром Педаном (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.