Водія, який у Козлові на смерть збив двох хлопців, взяли під варту

Винуватця аварії, який у ніч на 4 жовтня у Козівському районі збив на смерть двох хлопців, взяли під варту без альтернативи внесення застави.

Як повідомляють в обласній прокуратурі, водій легківки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував технічно справним автомобілем BMW 320 (зареєстрованим в Республіці Польща), рухався вулицею Велика Луб’янка смт. Козлів Козівського району Тернопільської області у бік вул. Галицької.

Проїжджаючи перехрестя, водій BMW, порушуючи вимоги ПДР, не вибрав безпечної швидкості руху для  постійного  контролю руху транспортного засобу та безпечного керування.

Внаслідок неуважності та під впливом вжитих спиртних напоїв він  допустив занос автомобіля, в процесі якого виїхав на зустрічну смугу руху, де на той час перебували 2 пішоходи – 23-річні місцеві жителі. Внаслідок наїзду пішоходи отримали смертельні травми.

Громадянину, що керував автомобілем BMW повідомлено про підозру  у скоєнні злочину за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель 2 осіб).

Попередня стаття

Громадський бюджет Тернополя: три проекти відхилили

Наступна стаття

У ресторані «Аляска», де масово отруїлись люди, було інфіковано сім страв

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.