Кабмін визначився з кандидатом на посаду очільника Тернопільщини

Сьогодні, 9 жовтня, Кабінет Міністрів розглянув і схвалив  кандидатуру на посаду очільника Тернопільщини. Ним, очевидно, стане підприємець з Гусятинського району, екс-кандидат у народні депутати Ігор Сопель.

Про це йдеться на офіційному сайті Кабміну. Рішення найближчим часом спрямують на підпис Президенту.

Додамо, що днями місцеві ЗМІ повідомляли, що на сайті НАЗК з’явилась інформацію про декларацію Ігоря Сопеля¸ як кандидатата на посаду очільника Тернопільської ОДА.

Ігор Сопель народився 16 вересня 1974 року в місті Хоростків Гусятинського району. Освіта – вища. Керівник Хоростківського регіонального структурного підрозділу ТОВ «Агробізнес».  Підприємство займається виготовлення хлібо-булочних і кондитерських виробів і зареєстроване у селі Токи Підволочиського району.

Згідно з декларацією, у власності Ігоря Михайловича Сопеля – магазин у Хоросткові (50 м2), МАФ (30 м2), квартира площею  68,2 м2, частка гуртожитку 27/100 загальною площею 171,9 м2. Їздить на автомобілі TOYOTA CAMRY 2014 року випуску.

Влітку Ігор Сопель балотувався у народні депутати від виборчого округу № 166 від «Слуги народу», але програв вибори Миколі Люшняку (БПП). Посів друге місце, набравши 19 913 голосів виборців.

Ігор Сопель активний у соціальних мережах. Часто публікує родинні фото та світлини з представниками «95 кварталу».

Попередня стаття

Розвиток туризму залежить від соціально-відповідальних підприємців, – Тарас Демкура (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі буде новий автобусний маршрут

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.