Помер депутат Тернопільської облради Олександр Башта

На 58 році життя перестало битися серце депутата Тернопільської обласної ради, громадського активіста Олександра Башти. Чоловік певний час перебував у лікарні, куди потрапив у комі після інсульту.

Як повідомляє TV-4, чоловік потрапив до лікарні із інсультом та впав у кому. Його прооперували, згодом Башта прийшов до тями. Медики у інтерв’ю місцевим журналістам говорили, що стан чоловіка стабільний, є динаміка до покращення.

Після того, як Олександр Башта прийшов до тями, на нього чекала реабілітація. Чоловік був ще дуже слабким. Як повідомив, головний лікар міської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський, Олександр помер сьогодні о 19.35 в реанімації.  Причина смерті –  обширний крововилив.

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює співчуття родичам та близьким померлого. Вічна пам’ять.

Попередня стаття

У разі небезпеки люди з особливими потребами можуть викликати поліцію одним натисканням на кнопку (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині – спецоперація «Сирена». Поліцейські розшукують небезпечних грабіжників (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.