Мультимедійний монумент захисникам відкрили в Теребовлі

Пам’ятник новітнім героям війни на Сході України відкрили в Теребовлі. Біля монумента вмонтовано екран, на якому транслюватимуть імена та біографії героїв Теребовлянщини, повідомляє terebotg.in.ua.

До відкриття пам’ятника долучилися громадські організації, волонтери, атовці.

Як зазначив Теребовлянський міський голова Сергій Поперечний:  « Спільно діяти важливо не лише на фронті, а й тут, в тилу, серед своїх. У кожній громаді  потрібно об’єднуватись довкола спільних справ. Ми з вами уже показали, що вміємо працювати разом, облаштовуючи площу, на якій стоїмо, встановлюючи пам’ятник – такий важливий для тих, хто був і є дотичним до війни особисто».

Під час відкриття пам’ять загиблих вшанували спільною молитвою. Священики та військові капелани освятили монумент, а депутати Молодіжної міської ради зачитали короткі історії героїв Теребовлянщини.

Попередня стаття

У Тернополі відкрили виставку, присвячену 44-ій артилерійській бригаді

Наступна стаття

У грудні на Тернопільщині будуть вибори

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.