У Тернополі відкрили виставку, присвячену 44-ій артилерійській бригаді

Виставка  світлин «Гарматний ешелон» працює у Тернополі. Експозиція присвячена сучасному бойовому шляху 44-ої окремої артилерійської бригади.

Як зазначив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук: «Вже протягом 5 років на Тернопільщині дислокується 44 окрема артилерійська бригада, що зібрала у своїх рядах представників різних регіонів нашої держави, одержимих перемогою над ворогом. За цей час чимало військовослужбовців пройшли свій шлях служби, починаючи від Яворівського полігону, Старичева і по сьогодні.  Вони не за розповідями знають, що таке війна, побували на передовій, у самому пеклі – Дебальцево, Донецький аеропорт, Артемове, Новгородське, Дзержинськ, Зайцево, Вуглегірськ, Горлівка…».

Виставка «Гарматний ешелон» розповідає про людей, їх долі, їх бойові та мирні будні. Світлини  транслюють світлини новітню історію країни. Особливою цінністю наповнені світлини п’ятирічної давнини.

Попередня стаття

Тернополяни робили зимові запаси за зниженими цінами

Наступна стаття

Мультимедійний монумент захисникам відкрили в Теребовлі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.