Друга лікарня Тернополя відсьогодні з новим керівником

Сьогодні колективу Тернопільської комунальної міської лікарні №2 представили нового директора. Ним став колишній начальник відділу охорони здоров’я Ростислав Левчук, який на керівну посаду був призначений за результатом перемоги на відкритому конкурсі.

Засідання конкурсної комісії відбулося 24 вересня. На її розгляд було подано одну конкурсну пропозицію від Ростислава Левчука.

З 2011 року медик очолював відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради.

Закінчив Тернопільський медичний інститут. Працював завідуючим хірургічного відділення першої міської лікарні та головним лікарем курортної поліклініки №2 у Трускавці. З 2017 року – кандидат медичних наук.

Багаторічний керівник лікарні – Віктор Кміта, який очолював заклад з 2008 року, участь у конкурсі не брав.

Попередня стаття

У Збаражі буде власна долина нарцисів

Наступна стаття

На Бережанщині сільський голова врятував 76-річну жінку від пожежі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.