У парку Нацвідродження пропонують облаштувати майданчик для тренування собак

У парку «Національного відродження» пропонують облаштувати майданчик для вигулу та тренування собак. Проект бере участь у конкурсі «Громадський бюджет 2020».

У  Тернополі ситуація з вигулом та тренуванням собак є критичною. У власників тварин майже відсутня культура вигулу та прибирання за своїми домашніми улюбленцями. Тернополяни не завжди одягають їм намордники та полюбляють спускати чотирилапих з повідка, аби ті побігали поміж дітей. Ідея зобо’язати усіх власників вигулювати і тренувати собак тільки там, де належить, знаходить все більшу прихильність, але власникам собак спочатку потрібно створити умови, а потім вимагати дотримання правил, пояснює автор проекту Ірина Батіг.

Майданчик мають намір обгородити тамбурною системою входу, що дає можливість убезпечити перебування собак та перехожих в парку, встановити спеціальні конструкції для тренування, урни.

Попередня стаття

В аптеках Тернополя з’явилась вакцина проти грипу

Наступна стаття

На бізнес форумі «Lady Fest Ternopil» відомі українки ділились історіями успіху (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.