Альтанку на Бережанській не ремонтуватимуть, бо вона – на орендованій землі (Відео)

Проект ремонту альтанки на вулиці Бережанська відхилили, адже ділянка – в оренді.

Відремонтувати альтанку запропонувала тернополянка Ірина Пинячук. Проект під назвою «ВелоАвтоІнфоСтоп» вона подала до Громадського бюджету 29 вересня.

Альтанка з інформаційно-історичним фрагментом мозаїки. Місце для заїзду велосипедистів, таксистів. Місце для очікування на громадський транспорт, місце зустрічі, – йдеться у проекті.

Метою реконструкції було «створити затишне місце для відпочинку водіїв, велосипедистів та жителів міста, облаштувати цікаву місцину для тематичних зустрічей, отримати історичну родзинку файного міста».

Згідно з проектом, бюджет ремонту сягав 1 450 000 гривень. Однак на засіданні Номінаційного комітету Тернопільської міської ради його відхилили. Таке рішення прийняли, зважаючи на висновок відділу земельних ресурсів, адже ця ділянка надана в оренду.

Це комунальна земля, передана на обслуговування юридичній особі. Оскільки на оренду цієї ділянки укладений договір з міською радою, ми не можемо проводити там роботи за кошти міського бюджету, – повідомила начальниця відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ Мар’яна Зварич.

Яка фірма та які роботи проводитиме на території альтанці, поки що невідомо. Щоб дізнатись відповідь, журналісти інтернет-телебачення МедіаТОР відправили запит у міську раду.

 

Попередня стаття

Тернопільські лялькарі зіграли на «Інтерляльці» зворушливу виставу

Наступна стаття

Трактор перекинувся на Лановеччині: у трьох пасажирів – переломи

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.