На Зборівщині водій загинув під колесами комбайна

Трагічний випадок стався у полі, поблизу села Білоголови Зборівського району 17 жовтня.

На місце нещастя виїжджала швидка та слідчо-оперативна група. На момент автопригоди на полі був ще й механік. Чоловік каже, що почув крики, а коли підбіг, то помітив, що між переднім та заднім колесом лежить чоловік.

Подію розслідують працівники Зборівського відділення поліції. Подію кваліфікують як «нещасний випадок» через порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть.

За попередніми даними, потерпілий зупинив комбайн марки CLAAS LEXION на підйомі і вийшов з нього. В якийсь момент транспорт почав котитися і заднім колесом зачепив 32-річного комбайнера. Чоловіка з політравмою, множинними переломами кісток тазу, стегна та в стані шоку доправили в реанімаційне відділення, проте врятувати йому життя медикам не вдалося. Як зясувалось, водій був жителем смт. Поморяни Золочівського району.

На момент нещастя потерпілий був тверезий. Триває слідство

Попередня стаття

Тернополян запрошують позмагатись на гірських велосипедах

Наступна стаття

Тернопільська «швидка» тимчасово без керівника

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.