Ручну гранату зберігав удома мешканець Козівського району

Інформація про те, що 39-річний житель району незаконно зберігає зброю у своєму помешканні підтвердилась під час санкціонованого обшуку. Поліцейські знайшли ручну гранату «РГД 5», яку направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами щодо чоловіка відкрили кримінальне провадження.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України».

Нагадаємо, що місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів триватиме на території області до кінця жовтня.

Якщо громадяни у вказаний термін добровільно здадуть предмети з обмеженим обігом, то в подальшому після оформлення відповідних документів вони отримають право зареєструвати їх.

 

Попередня стаття

Допоможіть молодій мамі з сусідньої області побороти рак

Наступна стаття

Тернопільські активісти викрили схему – як легко заволодіти земельною ділянкою завдяки причепу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.