У Тернополі відкрили стелу Віктора Гурняка

20 жовтня у Тернополі у «Сквері Волонтерів» відкрили стелу Віктора Гурняка, а також фотовиставку під назвою «Життєпис Віктора Гурняка у світлинах».

Таким чином відзначили 5 річницю з дня загибелі українського фотокореспондента, волонтера, добровольця та пластуна Віктора Гурняка.

На фотовиставці представлені світлини про його дитинство, пластове життя, фото з творчої, політичної та волонтерської діяльності, а також періоду служби в «Айдарі».

На стелі зображено два силуети. Вони змальовані з реальної  світлини, зробленої у селі Щастя. Силует справа – належить Віктору Гурняку.

Нагадаємо, що Віктор Гурняк був пластуном, фотокореспондентом, волонтером, військовим. Навчався у 27 школі, потім – у Тернопільському технічному університеті. Разом із дружиною та донечкою проживав у Львові. Загинув Віктор 19 жовтня 2014 року.

 

Попередня стаття

Бабине літо у розпалі: тернополян очікує теплий погожий тиждень

Наступна стаття

На Теребовлянщині знайшли тіло жінки, яку шукали більше тижня

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.