Ремонт чи забудова: біля альтанки на Бережанській «виріс» паркан (Фото)

Раніше інтернет-телебачення МедіаТОР писало, що земельну ділянку на вулиці Бережанська, де розміщена альтанка, Тернопільська міська рада надала в оренду. Через це історичну споруду за кошти міського бюджету не ремонтували.

Сьогодні, 22 жовтня, тернополянин Nazar Khamuliak розмістив у соцмережі Фейсбук пост із фотографіями обгородженої ділянки, де ймовірно почались будівельні роботи.

«Чи вже усю землю в нашому Тернополі порозпродувала влада міста, чи ще щось залишилось для користування нашим дітям, для їхніх парків чи зелених зон, для їхніх ігрових, спортивних майданчиків ?!
Ще толком не згас ажіотаж навколо нещодавнього сюжету про наше місто телеканалу 1+1 в програмі ТСН, де детально ВИКРИЛИ СХЕМУ ЗАХОПЛЕННЯ ЗЕМЛІ ЗА ДОПОМОГОЮ АВТОМОБІЛЬНИХ ПРИЧЕПІВ, аж на тобі – новий паркан! Отак просто взяли дорогу і присвоїли їй кадастровий номер. Тепер це земельна ділянка, розміром 0,16 га, здана в оренду».
Днями раніше небайдужі подавали проект реконструкції даної автобусної зупинки на конкурс ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ | ТЕРНОПІЛЬ щоб облагородити дану територію. Їм повідомили, що це неможливо, оскільки в дороги тепер є межі ділянки, а сама ділянка вже в оренді. Виходить забудувати легше, аніж відремонтувати. Шкода, що такі приклади – буденність мого міста», – написав Nazar Khamuliak.

Сьогодні ділянку, що на масиві “Дружба”, закінчили обгороджувати, згодом тут почнуться будівельні роботи. Як розповіли самі працівники, на цьому місці планують спорудити магазин. Яка доля чекає на альтанку, наразі невідомо.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі триває реконструкція Привокзальної площі

Наступна стаття

30 жовтня на деяких вулицях Тернополя не буде води

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.