Солідарність військових. У Тернополі – благодійний концерт воїнів-афганців (Відео)

Благодійний концерт у Тернополі влаштували ветерани афганської війни – гурт “Шинданд” з Полтави. Учасники колективу не перший рік виступають в містах України – таким чином збирають кошти для допомоги ветеранам російсько-української війни, які мають інвалідність.

Чоловіки співають народні та естрадні патріотичні пісні українською мовою. Щоб послухати “живе” виконання, багато тернополян сьогодні зупинялось біля намету. Охочі допомогти опускали гроші в скриньку, хтось купував диски.

У Тернополі гурт дасть ще один концерт в неділю, а згодом поїде в інші міста – збирати благодійні кошти, а ще для того, аби підносити патріотичний дух українців.

Попередня стаття

Ділянку під Mcdonalds хочуть викупити за 3 млн. грн.

Наступна стаття

У Тернополі триває реконструкція Привокзальної площі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.