Дорогу на Скалат, де загинула 15-річна дівчина, почали ремонтувати (Фото)

Частину дороги Тернопіль–Гусятин, де 18 жовтня випала з рейсового автобуса і загинула 15-річна дівчинка, почали ремонтувати. Однією з версій загибелі правоохоронці називають потрапляння колеса автобуса в яму між Колодіївкою і Скалатом.

Як зазначають у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області, ділянку, де трапилося смертельне ДТП минулої п’ятниці, на вимогу слідства оминуть.

24 жовтня на дорозі між Скалатом та Колодіївкою почали підготовку до вкладання асфальтобетону.

Також у службі повідомляють, що оновлення найкритичніших 65 кілометрів автошляху Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець внесено до переліку пропозицій поточного середнього ремонту на 2020 рік. Йдеться про відрізки Скалат-Гримайлів, Гусятин, Колиндяни. У середу, 30 жовтня, перелік пропозицій ремонту на наступний рік буде представлено Укравтодору.

Це вже другий відрізок дороги Тернопіль–Скалат–Жванець, котрий ремонтується у цьому році. На початку вересня було укладено нове покриття на найбільш «вбитих» вантажівками із сусідніх кар’єрів 380 метрах дороги.

Попередня стаття

Львівським сміттям «поділились» на Тернопільщині (Фото)

Наступна стаття

Після скандалу суд поновив Олега Онищука на посаді директора Лановецької школи

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.