З 28 жовтня у Тернополі розпочато опалювальний сезон

Опалювальний сезон у закладах охорони здоров’я та закладах дошкільної освіти Тернополя розпочинається з 28 жовтня.

Відзавтра, 29 жовтня, опалення увімкнуть і в школах та оселях, – повідомили у прес-службі Тернопільської міської ради.

Фахівці комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» нагадують, що за функціонування всіх внутрішньобудинкових мереж відповідають обслуговуючі підприємства, тому в випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням, тернополянам слід звертатися до відповідного обслуговуючого підприємства. У неробочий час та у вихідні дні можна звертатись до аварійно-диспетчерських служб.

Окрім того, працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання. Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів затримка увімкнення опалення відбудеться у всій багатоповерхівці.

Попередня стаття

Нетверезий водій збив огорожу на вулиці Замкова в Тернополі (Фото)

Наступна стаття

Поламані вболівальниками крісла на тернопільському стадіоні відшкодує ФК «Верес»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.