У тернопільській школі перед уроками дітей зустрічав робот (Відео)

Сьогодні, 4 листопада, біля входу до школи-ліцею № 6 ім. Назарія Яремчука у Тернополі учнів зустрічав робот. Він танцював під веселу музику та вітався з дітьми.

Як видно на відео, учні були здивовані такою зустріччю. Не менш вразила ідея дирекції школи батьків. Вони дякують за креативність та хороший настрій у коментарях під відео на сторінці директора школи Олександра Остапчука.

“Ранок чудовий, і настрій на цілий тиждень підняли!!! Дякуємо!!! Якщо так буде щодня, то в школу зранку зібратися буде без проблем”, – написала Lena Gomilka.

“Супер! Аж захотілось побути учнем такої школи, дати “5” трансформеру) …і на бублики забігти до директора)) Респект!”, – прокоментував Andrii Humennyi.

Як пише директор школи у коментарях, діти, які відвідують заняття в другій зміні, трансформера не побачать, однак пообіцяв влаштувати подібну розвагу іншим разом.

 

Попередня стаття

У пожежі в Бережанах загинуло двоє людей

Наступна стаття

«Рік без Каті»: Тернопіль долучається до всеукраїнської акції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.