У Тернополі жінки можуть безкоштовно обстежитись у гінеколога, зробити УЗД та діагностику постави

Відсьогодні, 4 листопада, жінки у Тернополі можуть безкоштовно обстежитись у гінеколога.

Акція «Місяць жіночого здоровʼя» відбудеться протягом місяця у трьох лікарнях міста. Ініціативу, про яку 25 жовтня на сесії міської ради повідомила депутатка Наталія Шоломейчук, підтримали у Тернопільській міській раді та відділі охорони здоровʼя. Кажуть, потрібно привернути увагу жінок до власного здоровʼя, про яке вони часто забувають через роботу, сімʼю і домашні клопоти.

На акцію із міського бюджету виділили 50 тисяч гривень. За ці кошти закупили оглядові гінекологічні набори та оплатили деякі медичні послуги.

На огляді жінкам пропонуватимуть зробити аналіз крові, пройти огляд у гінеколога, УЗД, а за потреби – компʼютерну томографію. У приватній клініці «SanaStudiо» учасниці акції також зможуть зробити діагностику постави.
Проконсультуватись у лікаря-гінеколога можна без запису із 4 листопада до 4 грудня за адресами: Жіноча косультація №1 (вул. Замкова, 10), КП «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр» Тернопільської міської ради (вул. Руська, 47), Жіноча консультація №2 (вул. Купчинського, 14).

Графік прийому спеціалістами : 08:00 год. – 12:00 год.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: (0352) 52 56 96, (0352) 25 08 39.

Попередня стаття

На Тернопільщині під колесами автомобіля загинула молода жінка

Наступна стаття

У пожежі в Бережанах загинуло двоє людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.