На Тернопільщині під колесами автомобіля загинула молода жінка

1 листопада, близько 19.00 у селі Велика Березовиця трапилась ДТП, у якій загинула 28-річна жінка.

На жінку ромської національності, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу, наїхав автомобіль марки Fiat. 31-річний водій каже, що вона кинулась під авто несподівано, тому не побачив її. Від отриманих травм жінка померла в кареті «швидкої допомоги», – повідомив начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

Як йдеться у матеріалі Новини Тернополя – 20 хвилин, на вʼїзді до села Велика Березовиця аварії трапляються не вперше. Минулого року неподалік Березовиці загинув чоловік, який намагався перейти дорогу в недозволеному місці.

Попередня стаття

На Дружбі у Тернополі діяв нелегальний кар’єр. Піску вивезли на 5 мільйонів

Наступна стаття

У Тернополі жінки можуть безкоштовно обстежитись у гінеколога, зробити УЗД та діагностику постави

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.