На Тернопільщині шукають грабіжників: введено план «Перехоплення»

У під’їзді будинку в Тернополі 5 листопада невідомі викрали сумку з грошима та документами, погрожуючи розправою, – повідомили у відділі комунікації поліції в області.

Після цього сіли в автомобіль марки Opel на польській реєстрації та втекли. Потерпілий одразу викликав поліцію. За його словами, нападників було троє. Усі одягнуті в темний спортивний одяг, а обличчя закриті масками. На вигляд їм було по 20-25 років.

Грабіж в особливо великих розмірах, вчинений організованою групою, розслідують правоохоронці Тернопільського відділу поліції. Оперативний план «Перехоплення» ввели на території Тернопільщини. По тривозі підняли весь особовий склад поліції. Оперативники встановлюють місце перебування підозрюваних у пограбуванні.

Попередня стаття

Горілка та розливний спирт: у Тернополі затримали автомобілі з фальсифікатом

Наступна стаття

У лікарнях Тернополя – матір з дітьми, які отруїлись чадним газом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.