У лікарнях Тернополя – матір з дітьми, які отруїлись чадним газом

Матір  з дітьми, що сьогодні отруїлись чадним газом, перебувають у тернопільських лікарнях, – повідомив телеканалу UA: Тернопіль черговий управління з питань цивільного захисту населення Анатолій Крук.

За його словами, близько 3 години ночі в квартирі на вулиці Карпенка через запах газу прокинулась 8-річна дівчинка та розбудила своїх 14-річного брата і 40-річну матір. О 3:17 потерпілі викликали «швидку». Дітей медики госпіталізували в Тернопільську обласну лікарню. Матір перебуває в університетській лікарні з отруєнням середнього ступеня важкості продуктами неповного згоряння газу.

Попередня стаття

На Тернопільщині шукають грабіжників: введено план «Перехоплення»

Наступна стаття

Чемпіон світу Дмитро Підручний стане почесним громадянином Тернопільської області

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.