З нагоди професійного свята керівник області привітав медійників (Фото)

День працівників радіо, телебачення та зв’язку в Україні відзначають 16 листопада. Напередодні голова Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Сопель привітав медійників краю.

– Сьогодні галузь радіо, телебачення та зв’язку стрімко розвивається і модернізується. Засоби масової інформації, продовжуючи мовлення у звичних вже форматах, активно освоюють перспективні горизонти, впроваджуючи діджитал-напрямки. Це свідчить про те, що цією справою займаються думаючі люди, які бачать дальші шляхи розвитку, ставлять чіткі цілі й досягають їх, – зазначив під час урочистостей Ігор Сопель.

Очільник області подякував працівникам радіо і телебачення за щоденну клопітку працю, яка допомагає людям оперативно дізнаватися нову інформацію, спілкуватися між собою, долаючи часові відстані та кордони.

Серед нагороджених телевізійників й колектив Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР». Шеф-редакторка Надія Березюк відзначає: подяка від влади, яку ми нерідко критикуємо – ознака сили і вміння сприймати різносторонню інформацію.

Колектив інтернет-телебачення «МедіатОР» знімає тільки резонансні та цікаві події. Ми зустрічаємось із представниками влади, лише коли вони мають дотичність до реального розв’язання проблем. Зазвичай це відбувається під час пікетів, невиплат зарплат чи моментів коли людям потрібна допомога. Коли журналісти нашого медіа, стукають у двері чиновників, це означає, що їх чекають прямі запитання. Та попри все ми дякуємо їм за відкритість, – каже медійниця.

 

Попередня стаття

Справжню неаполітанську піцу та запашну випічку пропонує тернополянам піцерія «Romario»

Наступна стаття

Вчепився, щоб не впасти: дерево на вул. Чорновола зламав 44-річний тернополянин

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.