Тернополянина, якого шукали від вересня, знайшли в річці

Рибалка знайшов тіло чоловіка в річці Качава між селами Романівка та Великі Бірки 18 листопада, близько 8:30. Про це повідомили в відділі комунікації поліції в Тернопільській області.

Чоловік викликав поліцію та рятувальників, які витягнули тіло потопельника. За словами правоохоронців Тернопільського відділення поліції, які виїжджали на місце події, під час огляду тіла слідів насильницької смерті не виявили.

Поліцейські встановили особу невідомого. Ним виявився 61-річний чоловік, який від 20 вересня знаходився в розшуку. Його рідні просили допомоги із пошуком усіх небайдужих. Чоловік мав проблеми зі здоров’ям. Причину смерті встановить судово-медична експертиза. Триває слідство.

Попередня стаття

«22 грудня вибори до п’яти ОТГ краю. Ми беремо у них участь», – нардепка Людмила Марченко

Наступна стаття

У Тернополі горіли два будинки (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.