«22 грудня вибори до п’яти ОТГ краю. Ми беремо у них участь», – нардепка Людмила Марченко

Нардепка від фракції “Слуга Народу” Людмила Марченко розповіла про свій шлях у владу та тих, кого вона підтримує.

– У своїй роботі звикла виконувати поставлену собі задачу максимально ефективно і посада нардепа не виключення, – розповідає обраниця.  Всіх цікавить, як я, недотична до політики, потрапила до парламенту. З 2005 року я обіймала посаду, яка була тісно пов’язана із мас-медіа. У цій сфері я працювала тривалий час, тому добре розуміла, яким чином формуються медійні канали, де який прайм-тайм та цільова аудиторія.

Представники штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського у регіоні звернулися до мене за допомогою у встановленні зовнішньої реклами. В той час було створено ноу-хау проєкт «LIFT». Він покликаний чесно, прозоро, без корупції і бюрократії добирати професіоналів із різних галузей на допомогу новій владі. Було логічно взяти у  цьому участь. Це не дуже важко і, зрештою, ще один шанс себе проявити. За вимогами записала кілька коротких і довгих відео, в яких розповідала чому саме я. В цьому допомагав мій син. До речі, одне з найдовших інтерв’ю син записував як дипломну роботу в школі журналістики й згодом саме цей ролик ми надіслали у «LIFT». Я заповнила всі форми й отримала зворотний зв’язок, згодом була рекомендована до взяття участі у конкурсі. Те, що я 62 номер у списку, дізналася безпосередньо на з’їзді партії, і це було для мене несподіванкою.

І саме зараз знову прийшов час згадати ті “часи виборів”. З’їзд партії “Слуга Народу” прийняв рішення офіційно брати участь у виборах в ОТГ. На даному етапі в Тернопільській області ми формуємо команду лідерів та однодумців, професіоналів та патріотів на місцеві вибори. На сьогодні заявок від кандидатів надійшло дуже багато, і це доказ — серед нас багато небайдужих до свого рідного краю, а це саме головне! Я знаю, що і на цих виборах буде маніпуляція і тиск, але ми готові до викликів. Я відстежую зворотний зв’язок від народу і, як це не прикро, люди легко піддаються дезінформува́нню. Завжди прошу не піддаватися на провокації, особливо якщо це стосується політичної інформації. В мене є сторінка в соц мережі Фейсбук, де я завжди особисто відповідаю на всі запитання. Буду дуже вдячна за Ваші коментарі та спілкування, бо саме Ваші інтереси для нас в пріоритеті.

 

Хочу нагадати, вибори відбудуться 22 грудня, обиратися будуть голови та депутати ОТГ  у таких об’єднаних територіальних громадах :

1.Нараївська сільська об’єднана територіальна громада (Бережанський район)

2.Вікнянська сільська об’єднана територіальна громада (Гусятинський район)

3.Млиновецька сільська об’єднана територіальна громада (Зборівський район)

4.Великобірківська сільська об’єднана територіальна громада (Тернопільський

район).

Попередня стаття

На Тернопільщині відзначать День Гідності та Свободи (Відео)

Наступна стаття

Тернополянина, якого шукали від вересня, знайшли в річці

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.